За комплекса

В района се намират МОЛ Пловдив, УМБАЛ „Св.Георги”, СБЛАГ „Селена”, УМБАЛ Пълмед”, ОМГ „Академик Кирил Попов”, стадион „Пловдив”, плувен басейн „Младост”, тенис кортове и десетки спортни съоръжения. Локацията дава възможност за бърз и лесен достъп с автомобил и градски транспорт до центъра на града, едновременно с това осигурява и бърза връзка с Околовръстното шосе и автомагистрала „Тракия”. REGATTA PARK WEST разполага с различни типове просторни и светли апартаменти с функционални разпределения и добро изложение. В жилищния комплекс е проектиран красив и обширен вътрешен двор. Живеещите в сградите разполагат с подземен паркинг и гаражи, а целият комплекс е с контролиран достъп и 24-часово видео наблюдение. Концепцията на REGATTA PARK WEST е градски комплекс с апартаменти, които съчетават спокойствието на извънградска къща с удобствата на големия град.

За проекта

Проектът заема парцел от 4,301 кв.м и е с разгъната площ от 7303 кв.м. В комплекса ще бъдат изградени 3 жилищни секции на 5 етажа с общо 78 апартамента. Средните квадратури на жилищата са от 39 кв.м до 210 кв. м. Жилищата на първите етажи притежават веранда и собствен двор. Сградата е енергоефективна, с фасада от естествени материали с изчистени линии, съвременен и функционален дизайн на жилищата, довършителни материали с безупречно качество от най-висок клас, което ще превърне бъдещия ви дом в архитектурен шедьовър. Жилищата в REGATTA PARK WEST са еднакво атрактивни като покупка на собствен дом и като инвестиция. Компанията предлага покупка при преференциални условия директно от инвеститор без такси и комисиони!

предимства

 В Ragatta Park West качеството на живот е заложено още в самата концепция. Високият стандарт е допълнен от редица удобства като:

 • Изглед към Гребната база, Родопите и Стара планина
 • Прелестен вътрешен двор
 • Енергоефективна сграда
 • Естествени материали
 • Съвременен и функционален дизайн
 • Безупречно качество
 • Комфорт, сигурност и зеленина 
 • Перфектна локация – парк „Отдих и Култура“

Конструкция

Монолитен стоманобетон. Междуетажните подови конструкции са безгредови, а видът, разположението и размерите на конструктивните елементи е избран така, че да бъдат спазени всички изисквания за носимоспособност и сеизмична сигурност.

ФАСАДИ

Облицовка от естествен камък, полимерна мазилка Ceresit. Парапети от ковано желязо по всички тераси.

Външни стени

Зидария с керамични тухли Wienerberger Porotherm. Външните ограждащи стени са 25 см. Топлоизолационна система EPS BAUMIT Pro – 10 см.

Вътрешни стени

Зидария с керамични тухли Wienerberger Porotherm – вътрешните преградни стени – 12 см. Гипсова мазилка по стени и тавани BAUMIT. Вароциментна мазилка BAUMIT MPI 25 за мокрите помещения.

Дограма

Фасадното остъкляване е проектирано така, че да осигурява оптимално естествено осветление във всяко жилищно помещение. Алуминиев профил с троен стъклопакет Schüco.

ОБЩИ ЧАСТИ

Входните пространства и фоайета в целия комплекс са просторни, достъпни и осветлени, допълнено от елегантната визия на висок клас входни блиндирани врати към апартаментите, с механично заключване. Подове, стени и стъпала са декорирани от италиански гранитогрес. Всичко това стилно осветено от окачени латексови тавани с LED осветление PHILIPS, включващо се с датчици за движение. В допълнение към този комфорт е и безопасността от охранителна система CCTV HIKVISION. Осигурена е максимална сигурност чрез видеонаблюдение с устройства за цифров запис и IP видеокамери на главните входове, стълбищните входове, подходите към подземен паркинг и външен паркинг.

ОБСЛУЖВАЩИ ЗОНИ

Подово покритие е изпълнено в циментова замазка – гланцирана и нивелирана, от шлайфан бетон. Покритието на стените е изпълнено във вароциментна мазилка. При таваните стоманобетонената плоча е оставена видима. Електро-силиконовата инсталация се състои от монтирани проводници, съгласно проекта, до конзолите на ключовете и лампените излази, монтирани ключове. Вратата е метална оборудвана с панти, брава и дръжки.

ПОКРИВ И ПЛОЧИ

Покривната конструкция се състои от стоманено-бетонни плочи, пароизолация от битумна мембрана, топлоизолация XPS, разделително противоветрено фолио, бетон за наклон, хидроизолация от APP модифицирана битумна мембрана на полиестерна носеща основа, защитен слой от геотекстил и защитна посипка от речен чакъл, която пази хидроизолацията от прегряване и от механични повреди.

ПОДЗЕМЕН ПАРКИНГ И ГАРАЖ

Гаражни врати Hörmann за входа към сутерена, както и за самостоятелните гаражи, вароциментна мазилка BAUMIT, допълнени от пътна маркировка. Пожароизвестителната система е от INIM, а газосигнализационна централа е от GAS SENSE, допълнено от евакуационно и аварийно осветление и вентилационна система SYSTEMAIR.

ОВК, ЕЛ

Изпълнената тръбна разводка е за климатизация тип мултисплит система в дневна и спални. За топла вода във всеки апартамент са предвидени изводи за електрически бойлери. Електрически табла, ключове и контакти са на компаниите Legrand и Schneider. Розетки RJ45 и структурно окабеляване Cat 5e, крайна TV розетка и видеодомофонна инсталация Bticino.

АСАНСЬОРИ

TECHPRO & CO., е водещ производител на широка гама от асансьори и подемни съоръжения. ТechPro има внедрена система за управление на качеството ISO 9001 и асансьорите отговарят на най-новите европейски стандарти ЕN 81-20, EN 81-50 и Директива 2014/33/ЕN.

ОЗЕЛЕНЯВАНЕ И ПАРКОВИ ЕЛЕМЕНТИ

Алеите и тротоарите са изградени от Рубикон Бетон. Оградни елементи от бетон, стомана и жив плет, паркови пейки и кошчета. Външни осветителни тела от Electro Style. Зеленото пространство е красиво аранжиран затворен двор с декоративна растителност.

Адрес офис продажби:
 • БЪЛГАРИЯ, ПЛОВДИВ 4000 БУЛ. „КУКЛЕНСКО ШОСЕ“ 12, RT ОФИС СГРАДА, ЕТАЖ 3
 • 0888252525; 0886125917
Комплекс Регата парк запад:
 • БЪЛГАРИЯ, ПЛОВДИВ 4000 БУЛ. ПЕЩЕРСКО ШОСЕ, 88 (ПАРК ОТДИХ И КУЛТУРА)
 • 0888252525, 0886125917

Кой стои зад проекта

Проектът „Регата Парк запад“ (Regatta Park west) е резултат от партньорството на международната компания Платинум Инвест холдинг (Platinum Invest holding) и студиото по архитектура и дизайн ЕР ТЕ Консулт (RT Consult)/Бюро (Buro)

Платинум Инвест холдинг

Платинум Инвест холдинг е фирма, която се занимава с Жилищния сектор от 2009 г. От нейното основаване, тя е извоювала мястото си сред най-реномираните фирми за недвижими имоти в Ливан. Нейната дейност включва:

 • Създаване на концепция
 • Управление на финанси
 • Дизайн на проекта
 • Управление и контрол над строителството от първа копка до приключването на обекта
 • Продажби и реклама

След като сме извоювали мястото си в този сектор, целта ни е да търсим нови възможности и да разнообразим нашите инвестиции. Платинум Инвест холдинг е спечелила доверието на клиентитe.

Rt Consult/Buro

Основана през 2004 г. от арх. Радко Тодоров, ЕР ТЕ Консулт специализира в архитектура, интериорен дизайн, устойчив дизайн и консултиране. В рамките на 12 години ЕР ТЕ Консулт вече е разширила дейността си както в страната, така и извън нейните граници.

Споделяме възгледа, че успешният проект започва с подробно разбиране на целите на клиента и индивидуалните нужди на крайните потребители. Отчитайки този аспект, е възможно да впрегнем творческите си умения да създадем сграда, която е иновативна в технически и архитектурен смисъл. Нашата цел е да създадем цялостна околна среда, която осезателно повишава качеството на живота на хората, които живеят, работят или имат контакт със сградата.

Call Now Button Политика за поверителност